ZZ Top Jam

ZZ TOP JAM

Hvad får du?

ZZ TOP JAM fortsætter med sine Zuveræne, Zveddampende, Zwingende blues, boogie og rock’n’roll fester fremadrettet. Hvor mantraet fortsat er ”Hotter than a Texas Barbecue”.

Et band så dedikerede til de hårdtarbejdende og –spillende havenisser fra Houston, at de efterhånden er blevet det tætteste på at spille Texas trioens musik uden decideret at VÆRE dem. (Selv efter Dusty’s tragiske bortgang)

Og det er vel at mærke på trods af at ZZ TOP JAM vovemodigt giver ZZ zangskatten et tvist af egen fortolkning og således ikke blot blindt bombarderer befolkningen med carbonkopier af originaludgaverne.

Men det er attitude, det handler om, og ZZ TOP JAM ”kan det hele og meget mere” for nu at parafrasere en gammel sang. The Reverend Billy Gibbons ville nikke tilfreds.

Det burde efterhånden stå klart for enhver, der har oplevet ZZTJ og den autoritet, det engagement, den energi, den hengivenhed og – ikke mindst – spilleglæde, bandet hylder forlægget med. Hvilket også har resulteret i, at de blandt mange bliver kaldt for Europas bedste ZZ Top coverband.

Uanset hvad fanden de selvbestaltede meningsdannere så ellers siger. Når d’herrer Søren Madsen (vokal), David Kampmann (guitar), Vit Musil (bas) og Michael Hansen (trommer) – alle fire musikere med mange års erfaring – entrer scenen er det med det erklærede mål at give dig, dig og ikke mindst DIG en uforglemmelig oplevelse. En svedig, sej og swingende fest af format via en lang række klassikere fra forlæggets telefonbogs-tykke bagkatalog.

Spillet af kærlighed, nødvendighed og – nå ja – trangen til at bevise at selv en råkold torsdag i Danmark sagtens kan konverteres til en rockoplevelse ”Hotter than a Texas Barbecue.”

”The joint was jumpin’ like a cat on hot tin,

Lord, I thought the floor was gonna give in. . .”

Som manden sagde. (ZZ Top, “Beerdrinkers And Hellraisers”)

ZZ Top Jam er om noget klar, til at indtage musikscenerne igen igen!!!