om os

magic star hotel group

hvad koncepterne går ud på

I hjertet af enhver vellykket hotel- eller restaurantvirksomhed ligger essensen af 'hospitality': varme, omsorg, en enestående service og en uforglemmelig gæsteoplevelse. Men i en verden i konstant forandring, hvordan sikrer man sig, at denne kerneværdi ikke kun bevares, men også udvikler sig og skinner igennem i alle aspekter af ens virksomhed?

Hos jer skaber vi musikalsk magi, der resonanserer med netop denne kerne af hospitality. Vi forstår, at i en tid præget af skiftende trends og stigende forventninger, skal underholdningen være mere end bare baggrundsstøj - den skal være en integreret del af den samlede gæsteoplevelse.

Med en finger på pulsen af både den nyeste musik og de seneste trends inden for underholdning, kombinerer vi det bedste fra begge verdener. Gennem tæt samarbejde med branchens bedste, fra underholdningseksperter til artistbookere, skaber vi skræddersyede, nytænkende musik- og underholdningskoncepter, der ikke kun imponerer dine gæster, men også får dem til at føle sig hjemme.

Fordi sandt hospitality handler ikke kun om at møde forventninger – det handler om at overgå dem.

Så er du klar til at tage din virksomhed til det næste niveau, og byde dine gæster velkommen med den ultimative musikalske oplevelse?

Fra 2009 - nu

vores historie

Magic Star startede som et mobildiskotek og blev senere udbygget til et bookingbureau og professionel leverandør til lyd- og lysproduktioner. Magic Star blev grundlagt i 2009 af Simon Kristensen, med den generelle idé om, at skabe en magisk musikoplevelse for arrangementer, uden at gå på kompromis med DJ, lyd og lys.

Siden vores begyndelse har vi opnået uundværligt kendskab til branchen, og altid beholdt den samme professionelle kvalitet og høje standard. Vi tror så meget på vores ydelse, og har derfor skabt rammerne omkring et koncept, der omfavner hotel- og restaurationsbranchen, som en naturlig del af vores udvikling.

hvem er vi

mød os her

Simon Kristensen

Founder and CEO

Alexander daar

Founder